Veckans mattips v. 4/2024

Hej matvänner! Hoppas eran vecka varit bra, här har det varit ännu en lugn vecka i kylan. Har kör andra veckan med ett kaloriunderskott vilket har gått jättebra. Känner mig så nöjd över att jag gör detta för min egen skull och att förhoppningsvis detta året nå en målvikt som jag kan hålla mig till under en lång tid framöver utan att behöva utesluta alltför mycket av livets goda. Mat är ju livet, eller vad säger ni? 😊

Men nu är det söndag igen och ny planering av middagar ska göras, tycker inte jag gör annat än planerar 😁 Hoppas ni hittar något recept ni vill testa eller åtminstone ger er lite idéer, man måste ju inte följa recepten till 100%, bara ni blir inspirerade så är jag glad 🥰

Pastagratäng med kassler – recept finns ▶️▶️ HÄR

One pot pasta med kyckling & risoni – recept finns ▶️▶️ HÄR

Panini med salami, spenat & mozzarella – recept finns ▶️▶️ HÄR

Tunnbrödsrulle med fiskpinnar – recept finns ▶️▶️ HÄR

Fläskfilégratäng med crème frache & mango chutney – recept finns ▶️▶️ HÄR

Hallon- & blåbärspaj – recept finns ▶️▶️ HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *