4 port.
3-4 kycklingfiléer
1 köttbuljongtärning
1 tsk curry
salt peppar
2 dl crème fraiche
2-3 msk tomatpuré
1 röd paprika
Skär paprikan i bitar.
Strimla kycklingfiléerna.
Stek kycklingen i matfett/olja tills den börjar få lite färg, smula ner buljongtärningen.
Salta och peppra, rör ner crème fraiche.
Blanda ner tomatpurén och tillsätt curry.
Blanda ner paprikan.
Låt puttra ca 15 min.
Vi serverade rätten med kraschad potatis med smak av västerbottensost och timjan.
Är säkert även god ihop med pasta.
Viktväktarna PersonligaPoints
3-4 kycklingfiléer
1 köttbuljongtärning *
1 tsk curry
salt peppar
2 dl crème fraiche 8% *
2-3 msk tomatpuré
1 röd paprika
Totalt 3 PP/port. Lägg till PP för ev matfett och för tillbehören.
* = livsmedel som jag räknat PP mängden på, övriga är 0 PP i mitt program för den mängden i receptet