Veckans mattips v. 27/2024

Hej söndag! Här kommer sista mattipsen innan det blir ett uppehåll för min semester 😊

Har märkt en tydlig nedåtgående förändring på mina inlägg med mattipsen senaste halvåret vilket känns lite tråkigt eftersom det har varit det populäraste inslaget under veckan. Så min fråga till er nu, VILL NI ATT MATTIPSEN SKA FORTSÄTTA EFTER MIN SEMESTER ELLER SKA JAG SLUTA MED DOM? Finns det något jag kan förbättra för att göra dom mer tilltalande? Ge mig gärna feedback i en kommentar till detta inlägg 🫶 Dessa inlägg är inte för min skull utan för er som läser bloggen och då vill jag såklart att ni ska få ut så mycket inspiration som möjligt för att planeringen av luncher/middagar samt övrigt i matväg ska vara så enkelt som möjligt ❤️

Så med det sagt så kommer här 6 tips inför veckan som jag gillar starkt, hoppas du gör det också 🫶

Torskgratäng i kräftostsås – recept finns ▶️▶️ HÄR

Plåtmat Big Mac-style – recept finns ▶️▶️ HÄR

Lövbiff i kokosmjölk med minimajs & rödlök – recept finns ▶️▶️ HÄR

Fläskfilé i krämig sås – recept finns ▶️▶️ HÄR

Kasslersås till pasta – recept finns ▶️▶️ HÄR

Snabb picknickkaka – recept finns ▶️▶️ HÄR

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

14 reaktioner till “Veckans mattips v. 27/2024”

 1. Jag gillar dina mattips jättemycket och skulle bli glad om du fortsätter med dem. 🙏☀️🥰

 2. Jag hoppas verkligen du fortsätter dela för du har så många bra recept.
  Önskar dig en trevlig semester och på återseende🥰

 3. jag tycker också mycket om dina recept även om jag är dålig på att kommentera 🙂 men jag hoppas du fortsätter, får mycket inspiration av dig.

  1. Tack, kul att höra! Det kommer absolut att fortsätta, många som skrivit speciellt på Instagram att man vill att mattipsen ska vara kvar som söndagsrutin även i höst 😊

 4. Fortsätt. Lagar flera av dina recept varje vecka. Kommenterar dock oftast på Insta o inte här. Glömmer att det går att kommentera här.

 5. Vill väldigt gärna att du fortsätter med dina recept, har gjort väldigt mkt av dina recept. Så om du orkar och vill så snälla fortsätt.

  1. Recepten ska jag inte sluta med, det var bara själva söndagsrutinen med inlägget av mattipsen jag funderade på om det skulle få fortsätta, men det verkar som om att det skulle bli katastrof för många i matplaneringen om jag slutar så det kommer att fortsätta efter min semester i vanlig ordning 😊

   Tack för att du tog dig tid att lämna feedback 🫶

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *