Tryffelpizza på knäckebrödsbotten

Snälla Leksands Knäckebröd skicka hem två förpackningar med knäckebrödspizzabottnar till mig att testa. Ville gärna testa med en ny sorts topping och detta blev resultatet 😍 Galet gott!

Leksands knäckebrödspizzabotten
pizzasås
riven ost, brännvinsost
tryffelsalami
philadelphiaost med tryffelsmak

Bred ut pizzasås över knäckebrödet.
Fördela den rivna osten och lägg salamiskivor över hela pizzan.
Vispa upp lite philadelphiaost i en liten skål så den blir lite krämigare och fördela över pizzan.
Grädda i ugnen på 225°C i ca 10 min.
Strö över pizzakrydda.

Servera med pizzasallad eller andra valfria grönsaker.

Mitt WW SmartPoints (BLÅ)

1 st Leksands knäckebrödspizzabotten (9 SP)
pizzasås, tex Icas tetrapack
55-69 g riven ost, 12% (4 SP)
20 g tryffelsalami (2 SP)
2½ msk philadelphiaost med tryffelsmak (3 SP)

Totalt för 1 hel pizza blir det 18 SP. Dela upp i slicade bitar, jag åt en halv och blev mätt.

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *