Chicken Korma

Är det ok att vara lat ibland när det kommer till mat? Ja det tycker jag faktiskt. Det händer lite då och då att man köper hem halvfabrikat för att middagarna (eller lunchen) ska gå snabbt. Denna rätt går alldeles utmärkt att laga hemma från grunden, men den där tiden som man inte alltid har på sin sida, då är det ju skönt att det går att köpa färdigt och få ihop en bra måltid till samtliga familjemedlemmar en stressig vardag (eller helg).

Ha en riktigt trevlig lördagskväll!

6 port.

700 g kycklingfilé
1 burk Chicken Korma, Patak´s

Skär kycklingen i valfria bitar/strimlor.
Bryn i en stekpanna i lite matfett, lite i taget.
Häll tillbaka allt i pannan och tillsätt såsen i pannan.
Låt det koka upp och sänk sedan värmen och låt det stå och småputtra medans riset kokar.

Servera med valfria grönsaker.

Viktväktarna Points

700 g kycklingfilé
1 burk Chicken Korma, Patak´s
*

Totalt blir det 5P/port. Lägg till points för tillsatt matfett och för ris.

* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet

Kcal: ca 226 kcal/port exkl matfett, ris och grönsaker.

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *