Torsk- & bacongratäng

6 port.

700 g torsk
2 pkt bacon
5 dl grädde
1½ tsk citronpeppar
1½ msk dill
5 msk chilisås

Sätt ugnen på 225°C.
Stek baconet knaprigt och låt det rinna av på hushållspapper.
Skär fisken i mindre bitar och lägg i en ugnsfast form.
Blanda grädden med citronpeppar, dill och chilisås.
Häll gräddblandningen över fisken.
Sätt in formen i ugnen i ca 30 min eller tills fisken är klar.
Strö över baconet innan servering.

Servera med kokt potatis eller potatismos.

Viktväktarna PersonligaPoints

600 g torsk *
2 pkt kycklingbacon *
2½ dl matlagningsgrädde 13% *
2½ dl mjölk 3% *
1½ tsk citronpeppar
1½ msk dill
5 msk chilisås
*

Totalt 7 PP/port. Lägg till PP för tillbehör och servera med valfria grönsaker.

* = livsmedel som jag räknat PP mängden på, övriga är 0 PP i mitt program

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.