Torsk- & bacongratäng

6 port.

700 g torsk
2 pkt bacon
5 dl grädde
1½ tsk citronpeppar
1½ msk dill
5 msk chilisås

Sätt ugnen på 225°C.
Stek baconet knaprigt och låt det rinna av på hushållspapper.
Skär fisken i mindre bitar och lägg i en ugnsfast form.
Blanda grädden med citronpeppar, dill och chilisås.
Häll gräddblandningen över fisken.
Sätt in formen i ugnen i ca 30 min eller tills fisken är klar.
Strö över baconet innan servering.

Servera med kokt potatis eller potatismos.

Viktväktarna Flex

700 g torsk
2 pkt kycklingbacon (7 SP)
2½ dl grädde 15% (20 SP)
2½ dl gräddmjölk 6% (10 SP)
1½ tsk citronpeppar
1½ msk dill
5 msk chilisås (3 SP)

Totalt 7 SP/port. Lägg till SP för tillbehör och servera med valfria grönsaker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *