Enkelt och gott och lätt att ha med i matlådan till jobbet.
1 port.
rostbiff
sallad
gurka
salladslök
rädisa
rostad lök
Apertina ost
Remouladsås
salt
peppar
Blanda alla salladsingredienser och toppa med remouladsåsen.
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2019/05/Rostbiffssallad-med-rädisor-4-1024x681.jpg)
Viktväktarna Points
60 g rostbiff *
sallad
gurka
salladslök
rädisa
10 g rostad lök *
25 g Apertina ost 3% *
24 g Remouladsås, Felix *
salt
peppar
Totalt blir det 6P/port.
* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet
Kcal: ca 236 kcal/port exkl grönsakerna.
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2019/05/Rostbiffssallad-med-rädisor-1024x681.jpg)
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2019/05/Rostbiffssallad-med-rädisor-3-681x1024.jpg)