Parmesankräm till kex

Testat två sorters kex som jag fått i Smakboxen Skafferinytt. Grönkålskex från Göteborgskex och filosticks från Lazardis. Båda två var jättegoda! Vill man inte ha parmesanost kan man tillsätta annan ost som man gillar.

75 g parmesanost
2 dl Salakis/Larsas yoghurt
¼ tsk nymalen svartpeppar

Riv parmesanosten fint.
Blanda yoghurt med ost och smaka av med peppar.
Servera till valfria kex.

Viktväktarna Points

75 g parmesanost *
2 dl Salakis yoghurt 0%
¼ tsk nymalen svartpeppar

Totalt blir det 14P för hela röran.

* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *