Testat två sorters kex som jag fått i Smakboxen Skafferinytt. Grönkålskex från Göteborgskex och filosticks från Lazardis. Båda två var jättegoda! Vill man inte ha parmesanost kan man tillsätta annan ost som man gillar.
75 g parmesanost
2 dl Salakis/Larsas yoghurt
¼ tsk nymalen svartpeppar
Riv parmesanosten fint.
Blanda yoghurt med ost och smaka av med peppar.
Servera till valfria kex.
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2020/11/DSC_2855-01-681x1024.jpeg)
Viktväktarna Points
75 g parmesanost *
2 dl Salakis yoghurt 0%
¼ tsk nymalen svartpeppar
Totalt blir det 14P för hela röran.
* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2020/11/DSC_2851-01-1024x681.jpeg)
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2020/11/DSC_2857-01-681x1024.jpeg)
Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK