Superenkel kycklingrätt som funkar både vardag som helg.
4 port.
3-4 kycklingfiléer
2 dl crème fraiche
2 dl salsasås
hackad persilja
Lägg kycklingfiléerna i en smord form, krydda med salt och peppar.
Rör ihop crème fraiche och salsa.
Bred blandningen över fileérna.
In i ugnen på 200°C i ca 25 min.
Strö över hackad persilja.
Servera med t.ex valfri potatisrätt eller ris.
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2023/01/DSC_7077-01-681x1024.jpeg)
Viktväktarna Points
3-4 kycklingfiléer
2 dl crème fraiche 8% *
2 dl salsasås *
hackad persilja
Totalt blir det 3P/port exkl tillbehör.
* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet
Kcal: ca 205 kcal/port exkl tillbehör.
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2023/01/DSC_7072-01-681x1024.jpeg)
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2023/01/DSC_7078-01-681x1024.jpeg)
Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK
Vilken sorts salsasås?
Jag köper oftast av Santa Marias sortiment, finns olika sorter så välj en som passar smaklökarna 🥰