Veckans mattips v. 8/2023

Dags för sportlov här för kidsen och jag ska faktiskt ha semester den här veckan. Har lite dagar jag behöver ta ut innan mars är slut då jag var sjuk på min semester förra året. Och jag tror det är välbehövligt för min energinivå just nu är väldigt låg. Så vi ska passa på att sova, mysa och äta en massa gott den här veckan eftersom pappan jobbar🥰

Lite ny middagsinspo kommer här, tänk på att läsa igenom recepten ordentligt innan ni planerar matinköp och tillagningen, för vissa Viktväktarvänliga recept kan skilja sig åt från orginalreceptet (som är för dom som inte har viktminskningsbehov) ✋ Byt och anpassa mejeriprodukter och protein efter dina/familjens behov.

Ha en fantastisk matvecka ❤️

Omelett med krämig kycklingröra – recept finns ▶️▶️ HÄR

Torsk – & bacongratäng – recept finns ▶️▶️ HÄR

Pastagratäng med skinka – recept finns ▶️▶️ HÄR

Biffgryta – recept finns ▶️▶️ HÄR

Bananmuffins – recept finns ▶️▶️ HÄR

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *