Varma mackor med kycklingröra

Varma mackor med kycklingröra

8-10 st

650 g kyckling
salt
peppar
smör
5 dl crème fraiche
1-2 msk curry
maizena

formfranska
smör
riven ost

Börja med att steka kycklingen i smör. 
Krydda med salt och peppar.

Jag valde att steka filéerna hela, men det går bra att skära dom i bitar också.

När kycklingen är klar och har svalnat lite så skär den i mindre bitar.
Häll i crème fraiche och curry i en kastrull.
Blanda i kycklingen.
Låt det koka upp.
Red med maizena tills det blir en tjock röra.
Är den för rinnig kommer den inte ligga kvar på mackorna.

Sätt ugnen på 200°C.
Bred smör på brödet.
Fördela röran på mackorna och strö över riven ost.
Gratinera i ugnen i ca 10 min.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *