Varma mackor med färskost

När det är fredag tycker jag om att hålla matlagningen så enkel som möjligt då jag oftast är väldigt trött efter en hel arbetsvecka. Klassiska varma mackor kan aldrig bli fel 👌

4 port

8 skivor bröd
smör
färskost med valfri smak, vi hade vitlök
16 st skivor skinka/kyckling/kalkon
skivad tomat
24 st hyvlade ostskivor

Bred smör och färskost på mackorna.
Lägg på 2 skivor skinka på varje macka.
Skiva tomat och lägg på mackan och sen 3 skivor ost på varje macka.
Ställ in i ugn i 10 min, 200°C.
Servera med valfria grönsaker.

Viktväktarna PersonligaPoints

8 skivor bröd, Levain *
smör (lägg till PP för mängden du använder)
8 msk färskost med valfri smak, vi hade vitlök *
16 st skivor skinka/kyckling/kalkon, Icas tunna
skivad tomat
24 st hyvlade ostskivor
10% *

Totalt blir det 11 PP/port.

* = livsmedel som jag räknat PP mängden på, övriga är 0 PP i mitt program

Kcal: ca 390 kcal/port exkl matfett och grönsaker.

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.