Snittar med skinka & pepparrotsost

Innan jul fick jag hem en snygg kylväska med olika nyheter av charkuterier från Jakobsdals charkuteri. Här hemma används det mycket sånt till mackor och även i maten ibland och såklart på ost & kexbrickan på helgen. Ibland krånglar man till det lite för sig och tänker inte enkelt, jag gör det i all fall. Så jag knåpa ihop dessa små snittar som vi ska mumsa på ikväll efter padelpasset ihop med lite annat gott.

bröd, tex hembakat filmjölksbröd
färskost med pepparrotssmak
rökt skinka, Björkrökt skinka Jakobsdals charkuteri
gräslök
svartpeppar

Skär bort kanterna på brödet och skär dom i trekanter.
Bred på en klick färskost på varje snitt.
Vik ihop en skiva skinka och lägg ovanpå osten.
Toppa med gräslök och svartpeppar.

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.