Fredagsbrickan från förra helgen kommer här!
1 rulle smördeg
röd pesto
riven ost
Rulla ut smördegen och bred på den röda peston över hela degen och toppa med lite riven ost.
Vik degen dubbel och skär i smala remsor.
Tvinna varje remsa och lägg på en plåt med bakplåtspapper.
In i ugnen i 200°C i ca 10-12 min.
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2021/06/DSC_3894-01-1024x681.jpeg)
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2021/06/DSC_3895-01-681x1024.jpeg)
Annat som fanns med på brickan:
Nordost, Castello
Tryffelbrie, President
Tuckex
ölkorv
tryffelsalami
blåbär
ananas
TipTopbites
Kanelbulle Nötcreme praliner
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2021/06/DSC_3893-01-1024x681.jpeg)
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2021/06/DSC_3890-01-681x1024.jpeg)
Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK