Kassler- & currygryta

Kasslergryta

400 g kassler
1 röd paprika
1 gul lök
5 dl matlagningsgrädde
1 vitlöksklyfta
1 grönsaksbuljongtärning
1 msk kinesisk soja
curry
örtsalt
vitpeppar
ev maizena

Strimla kassler och paprikan och hacka löken. 
Lägg i en gryta och fräs lätt.
Häll i matlagningsgrädden.
Pressa i vitlök.
Smula ner buljongtärningen. 
Häll i sojan. 
Krydda och smaka av. 
Låt små puttra tills köttet är färdigt. 
Red ev av såsen med maizena.

Servera med ris och sallad.

2 thoughts on “Kassler- & currygryta

  1. Förstår inte riktigt vad du menar? Curry ska man krydda med och maizena använder man till att reda av såsen med om man vill ha den tjockare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *