Ett smarrigt tillbehör till en bit kött eller kyckling.
4 port.
1 rulle färsk smördeg
8 st kokta kallpressade potatisar
1 tsk salt
300 g stark riven ost
1 st ägg
Rulla ut smördegen.
Lägg på ett lager pressad potatis och ett lager av ost (spara lite av osten till garnering).
Rulla ihop och ställ i kylen ca 1-2 timmar.
Dela potatisrullen i tolv delar och lägg i stora muffinsformar.
Pensla med ägg och strö över ost.
Grädda i 225°C i 15-20 min.

Mitt WW SmartPoints (BLÅ)
1 rulle färsk smördeg, POP! Bageri (36 SP)
8 st kokta kallpressade potatisar, ca 625-660 g (15 SP)
1 tsk salt
300 g stark riven ost 10% (17 SP)
1 st ägg
Totalt blir det 6 SP/st. Lägg till SP för protein och sås. Servera med valfria grönsaker.


Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK
Å det ser så gott ut. Det skall jag testa till helgen👏👏
Det är riktigt gott så det gör du rätt i 😉