4 port.
650 g kall kokt potatis
300 g strimlad rökt skinka
salt
peppar
grillkrydda/potatiskrydda
4 ägg
persilja
Dela den förkokade potatisen i lagom stora bitar.
Stek i smör och krydda med salt, peppar och grillkrydda/potatiskrydda.
Tillsätt skinkan och låt den fräsa med en liten stund så den blir varm.
Gör en liten grop i mitten och knäck ett ägg i taget och rör runt så det fördelas i pytten.
Strö lite färsk persilja över och blanda innan det serveras ihop med en blandad sallad och även lite rödbetor om man vill.
Mitt WW SmartPoints (BLÅ)
650 g kall kokt potatis (15 SP)
300 g strimlad rökt skinka Tulip (6 SP)
salt
peppar
grillkrydda/potatiskrydda
4 ägg
persilja
Totalt 5 SP/port.
Lägg ev till SP för det matfettet du steker i.
Ska jag fixa till idag till middag.
Vad roligt att du berätta. Trevlig kväll!