Det här receptet blev så bra, supergott! Vill man dra ner lite på philadelphiaröran och inte ha så mycket “sås” kan man servera den med potatismos istället.
6 port.
6 bitar torskrygg
300 g philadelphiaost
3 dl crème fraiche
3 vitlöksklyftor
salt
peppar
Santa Maria Herbes de Provence pasta
Placera torsken i en ugnsfast form, salta och peppra.
Rör ihop philadelphiaost, crème fraiche, pressad vitlök och örtpasta.
Bred blandningen över fisken och låt stå i ugnen på 200°C i ca 20 minuter.
Servera med kokt potatis och valfria grönsaker.

Mitt WW SmartPoints (BLÅ)
6 bitar torskrygg
300 g philadelphiaost, light (19 SP)
3 dl crème fraiche (15 SP)
3 vitlöksklyftor
salt
peppar
4½ tsk Santa Maria Herbes de Provence pasta (2 SP)
Totalt blir det 6 SP/port. Lägg till SP för potatis.


