En vardagsräddare när det ska gå snabbt, gillas av barnen!
6-8 port.
450 g valfri pasta
650-700 g köttbullar
2 förp Kelda ostsås
Koka pastan enligt anvisningar på förpackningen, minska koktiden med 1-2 min.
Stek köttbullarna.
Fördela pastan och köttbullarna i en ugnsform.
Häll över ostsåsen.
Ställ in i ugnen i 225°C i ca 15-20 min.
Servera med en blandad sallad eller rivna morötter.

Mitt WW SmartPoints (BLÅ)
450 g valfri pasta (44 SP)
650-700 g köttbullar, Felix (52 SP)
2 förp Kelda ostsås (41 SP)
Totalt blir det 17 SP/port (räknat på 8 port). Lägg till SP för matfettet vid stekning av köttbullarna.
TIPS! Gör egna köttbullar på 5% nötfärs för att få ner antalet SP.
Kcal: 516 kcal/port.


Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK
Grymt bra recept! Hade visserligen inte färdig ostsås och köttbullar hemma. Använde färdiga små små grönsaksbiffar och slängde ihop en egen ostsås. Trots det var middag och några matlådor till jobbet i veckan färdigt på max 25 minuter 🙂 Kan man begära mer alltså….
Även om du inte följde ”mitt recept” så blev du ju ändå inspirerad och det är ju toppen! 🥰