Enkelt recept som ändå känns lite lyxigare med kräftstjärtarna.
6 port.
2 burkar kräftstjärtar
1 ask Kavli kräft/räkost
1 dl grädde
2 dl crème fraiche
dill
salt
peppar
Rör ihop mjukost, grädde och crème fraiche i en panna och låt det koka upp.
Blanda i valfri mängd dill och smaka av med salt och peppar.
Rör ner kräftstjärtarna och blanda ner den kokta pastan och blanda alltihop.
Spara ev några kräftstjärtar som dekorering när du serverar.
Servera med valfria grönsaker vid sidan av.

Viktväktarna Points
2 burkar kräftstjärtar
1 ask Kavli kräft/räkost, 400 g *
½ dl matlagningsgrädde 13% *
½ dl pastavatten
2 dl Larsa/Salakis 0%
dill
salt
peppar
Totalt för pastasåsen blir det 6P/port. Lägg till points för valfri mängd pasta.
Tänk på att såsen ej får koka mer när u rör i Larsa/Salakis i såsen, finns risk att den kan skära sig. Så tillsätt den ihop med kräftstjärtar och pasta och blanda väl med dom övriga varma ingredienserna.



Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK