Ostpimpade korvbröd

Den här veckan har gått så fort. Har jobbat hela veckan och jag har jobbat väldigt långa pass vissa dagar så jag har inte hunnit med något. Inte ens att dela recept här på bloggen. Så kan det vara ibland. Vardagssysslorna går ju ändå i första hand. Denna vecka som kommer blir lite lugnare så då ska jag hinna med att förbereda lite inlägg för en längre tid.

Ikväll kommer en ny matsedel.

Här har vi testat att hotta till den vanliga klassiska rätten korv med bröd med ett ostfyllt bröd. Blev riktigt gott och ungarna gillade idén.

korvbröd
riven ost, gärna med lite starkare smak
pizzakrydda

korv
ketchup/senap
bostongurka/gurkmajonnäs
rostad lök

potatissallad
valfria grönsaker

Lägg korvbrödet på en plåt med bakpåtspapper.
Fördela den rivna osten inuti bröden och strö på lite pizzakrydda.
Ställ in plåten i ugnen i 200 C tills osten har smält.

Servera med en god korv, tillbehör, potatissallad och valfria grönsaker.

Viktväktarna Flex

korvbröd, Korvbrödsbagaren fiberrikt (2 SP)
1 msk riven ost, gärna med lite starkare smak 10% 
pizzakrydda

korv, Kronfågel kycklingkorv chorizo (2 SP)
1 msk ketchup (1 SP)
1 msk bostongurka (1 SP)
½ msk rostad lök (1 SP)

100 g potatissallad, Rydbergs (6 SP)
valfria grönsaker

Totalt blir det 13 SP/port.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *