Matlådor – bloggens topp 5

Denna vecka blir det restrens i mina lunchlådor så inget nytt recept idag tyvärr 🫣 MEN tänker att jag delar med mig av era 5 favoriträtter i kategorin MATLÅDOR från bloggens arkiv så ni ändå får lite inspiration, kanske är det något recept ni har missat 😉

Även om jag inte alltid delar med mig utav grönsaker i mina luncher på bild så finns det alltid en skål med ca 100-125 g blandade grönsaker till varje lunch samt en söt frukt som t.ex clementin/apelsin👌

Kycklingfärsröra med smak av curry – recept finns ▶️▶️ HÄR

Potatis- & färsgratäng – recept finns ▶️▶️ HÄR

Kycklingkebabgryta – recept finns ▶️▶️ HÄR

Fisk i ugn med smokey chipotlesås – recept finns ▶️▶️ HÄR

Kycklingwok med sweet chilisås – recept finns ▶️▶️ HÄR

Följ mig gärna på Instagram för mer mat- & bakinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *