2 port.
300 g kycklingfilé
2 dl vatten
1 msk kycklingfond
100 g philadelphia pepparrot
½ dl grädde
1/3 msk maizena
½ msk persilja
salt
peppar
Strimla kycklingen och stek i mimimalt med olja/fett.
Tillsätt vatten, fond, philadelphiaost, grädde och persilja.
Rör och låt det koka upp och red av såsen med maizena.
Smaka av med salt och peppar.
Servera med valfritt tillbehör och grönsaker.
Mitt WW SmartPoints (BLÅ)
300 g kycklingfilé
2 dl vatten
1 msk kycklingfond
100 g philadelphia pepparrot 10% (6 SP)
½ dl matlagningsgrädde 15% (4 SP)
1/3 msk maizena
½ msk persilja
salt
peppar
Totalt blir det 5 SP/port för kyckling och sås. Lägg ev. till SP för valfria tillbehör och servera med valfria grönsaker.
Har gjort kycklingfile i pepparrotssås jättegod
Visst är den god! Tack för att du skrev och berätta 😉😘