Kycklingfilé i pepparrotssås

4 port.

600 g kycklingfilé
4 dl vatten
2 msk kycklingfond
200 g philadelphia pepparrot
1 dl grädde
1 msk maizena
1 msk persilja
salt
peppar

Strimla kycklingen och stek i mimimalt med olja/fett.
Tillsätt vatten, fond, philadelphiaost, grädde och persilja.
Rör och låt det koka upp och red av såsen med maizena.
Smaka av med salt och peppar.
Servera med valfritt tillbehör och grönsaker.

Viktväktarna PersonligaPoints

400 g kycklingfilé
2 dl vatten
2 msk kycklingfond *
200 g philadelphia pepparrot 10% *
1 dl matlagningsgrädde 13% *
1 msk maizena *
1 msk persilja
salt
peppar

Totalt blir det 6 PP/port för kyckling och sås. Lägg ev. till PP för valfria tillbehör och servera med valfria grönsaker.

* = livsmedel som jag räknat PP mängden på, övriga är 0 PP i mitt program för den mängden i receptet

2 thoughts on “Kycklingfilé i pepparrotssås

Lämna ett svar till Therése Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.