6 port.
400 g köttfärs
2 l vatten
2 tärningar köttbuljong
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
8 potatisar
1½ paprika
4 msk tomatpuré
oregano
curry
salt
peppar
Bryn färsen i en stekpanna.
Koka upp vatten och buljongtärning i en kastrull.
När färsen är färdig brynt tillsätt den och de skurna grönsakerna och potatisen i kastrullen.
Tillsätt tomatpuré och krydda och låt koka i 20 min.
Servera soppan tillsammans med ett gott bröd.

Mitt WW SmartPoints (BLÅ)
400 g nötfärs 10% (20 SP)
2 l vatten
2 tärningar köttbuljong
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
8 potatisar à 90 g (13 SP)
1½ paprika
4 msk tomatpuré
oregano
curry
salt
peppar
Totalt blir det 6 SP/port. Lägg till SP för valfritt bröd om du äter det till soppan.