Gratinerad torsk med pesto

Denna rätt kanske inte ser mycket ut för världen, men sååå gott det var! När ens egna inspiration tryter, då tackar jag Icas receptregister för snabba rätter som räddar upp vardagen. Just nu befinner vi oss i att ”hur många pestoburkar kan man ha hemma på en och samma gång” så detta recept rädda upp en öppnad burk här hemma. Är det inte tacosås så är det något annat som man har för mycket utav. Så räkna med att det kan komma lite mer recept här på bloggen med just pesto 😁

Vill även tipsa er viktkämpar därute om min tävling jag har ihop med OptiWellness på Instagram där ni kan vinna 30 min inviduell coachning med Katarina samt en hälsodagbok till ett värde av 674:- 🏆 Ni hittar tävlingen här ➡ TÄVLING

4 port.

600 g torskfilé
2 dl crème fraiche
½ dl pesto

Sätt ugnen på 225°C.
Skala och koka potatisen.
Lägg fisken i en ugnssäker form.
Blanda crème fraiche och pesto och bred över fisken.
Sätt in mitt i ugnen 15-20 min.
Servera med kokt potatis och grönsaker.

Viktväktarna PersonligaPoints

600 g torskfilé *
2 dl crème fraiche 8% *
½ dl pesto
*

Totalt blir det 7 PP/port. Lägg till PP för tillbehör.

* = livsmedel som jag räknat PP mängden på, övriga är 0 PP i mitt program

Kcal: 245 kcal/port exkl tillbehör och grönsaker.

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.