Fontana – Hawaiipizza

Hur smidigt var inte detta, en färdig pizza på ca 10 min med minimal insats! Dessutom helt ok att äta om man är Viktväktare. Perfekt att ta till om middagen behöver gå snabbt.

1 pizza

1 förgräddad pizzabotten, Fontana
tomatsås
riven ost
skinka
ananas på burk/färsk
pizzakrydda

Lägg den förgräddade pizzabotten på en plåt med bakplåtspapper, en pizzaplåt eller en pizzasten (ta det du själv föredrar).
Bred på tomatsås som du gjort själv (recept HÄR) eller köp färdig.
Fördela den rivna osten över pizzan och toppa med strimlad skinka och ananasbitar.

Grädda i ugnen i 5-7 min.
Servera med pizzasallad eller vanlig grönsallad.

Mitt WW SmartPoints (BLÅ)

1 förgräddad pizzabotten fullkorn, Fontana (14 SP)
tomatsås, tex Ica eller Mutti
1½ dl riven ost 12% (3 SP)
7 skivor rökt skinka, Icas tunna
ananas, färsk
pizzakrydda

Totalt blir det 9 SP/port om man delar pizzan på 2 port. Pizzabotten finns även som vetedeg, den botten ligger på 16 SP istället.

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *