Fiskgratäng med dillsås

En snabb vardagsrätt med fisk som lätt kan uppskattas av såväl barn som vuxna. Ser inte mycket ut för världen, men ack så god! 😉

6 port.

6 bitar vit fisk, t ex torskfilé
salt
peppar
1 förp Abba Middagsklart dillsås
2 dl crème fraiche
dill
citronsaft

Salta och peppra fisken och lägg i en ugnsform, gärna ganska tätt.
Blanda ihop den färdiga dillsåsen med crème fraiche, dill och citronsaft.
Häll såsblandningen över fisken och ställ in i ugnen i ca 20-25 min i 175°C.
Servera fisken med valfri potatisrätt och grönsaker.

Viktväktarna Points

6 bitar vit fisk, t ex torskfilé ca 650 g
salt
peppar
1 förp Abba Middagsklart dillsås *
2 dl crème fraiche 8% *
dill
citronsaft

Totalt 4P/port exkl tillbehör.

* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet

Kcal: ca 176 kcal/port exkl tillbehör.

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat):
THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *