Fiskgratäng med dill & räksås

Färdig middag på ett kick med få råvaror.

6 port.

6 bitar torsk
1 förp. Abba dill & räksås
1 dl créme fraiche

Lägg fisken i en smord ugnsform, salta och peppra.
Blanda gratängsåsen med crème fraiche och häll över fisken.
Ställ in i ugnen i 175°C ca 20-25 min.
Servera med t.ex pressad potatis och valfria grönsaker.

Viktväktarna PersonligaPoints

6 bitar torsk, à ca 150 g *
1 förp. Abba dill & räksås *
1 dl créme fraiche
8% *

Totalt blir det 5 PP/port. Lägg ev till PP för tillbehör.

* = livsmedel som jag räknat PP mängden på, övriga är 0 PP i mitt program för den mängden i receptet

Kcal: ca 188 kcal/port exkl tillsatt matfett, tillbehör och extra grönsaker.

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.