Enchilada wraps

4 port.

500 g kyckling
1 påse enchilada kryddmix
vatten
8 tortillabröd
sallad
gurka
tacoost
vitlökssås

Strimla kycklingen och stek i olja/smör tills den är klar.
Tillsätt kryddmixen och blanda med kycklingen, ha i en skvätt vatten i pannan och låt det stå en stund på lägre värme.
Strimla salladen, skär gurkan i bitar och häll upp osten i en skål.

Fördela sallad, gurka, ost och kyckling på ett tortillabröd och ringla över den kalla vitlökssåsen.

Viktväktarna PersonligaPoints

500 g kyckling
1 påse enchilada kryddmix *
vatten
8 tortillabröd, små *
sallad
gurka
8 msk ost 12% *
6 msk vitlökssås, Rydbergs *

Totalt blir det 12 PP/port för två stycken wraps. Lägg ev. till PP för matfettet vid stekning av kycklingen.

* = livsmedel som jag räknat PP mängden på, övriga är 0 PP i mitt program för den mängden i receptet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *