4 port.
500 g kyckling
1 påse enchilada kryddmix
vatten
8 tortillabröd
sallad
gurka
tacoost
vitlökssås
Strimla kycklingen och stek i olja/smör tills den är klar.
Tillsätt kryddmixen och blanda med kycklingen, ha i en skvätt vatten i pannan och låt det stå en stund på lägre värme.
Strimla salladen, skär gurkan i bitar och häll upp osten i en skål.
Fördela sallad, gurka, ost och kyckling på ett tortillabröd och ringla över den kalla vitlökssåsen.
Viktväktarna Points
500 g kyckling
1 påse enchilada kryddmix, Santa Maria *
vatten
8 tortillabröd, små *
sallad
gurka
8 msk ost 12% *
6 msk vitlökssås, Rydbergs *
Totalt blir det 12P/port för två stycken wraps. Lägg ev. till points för matfettet vid stekning av kycklingen.
* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet