Chicken garam masala

Ibland är det ok att ta genvägar i köket tycker jag, speciellt när tiden är emot en efter jobbet för att man har en massa andra sysslor än matlagning att göra. Denna rätt blev en ny favorit för familjen, naanbrödet var supergott!

4 port.

1 påse Santa Maria Indian Spices Garam Masala
3-4 kycklingfiléer
200 g bladspenat
2 dl grädde
1 dl vatten
Naan bröd, Santa Maria

Strimla kycklingen och stek i lite olja.
Tillsätt kryddpåsen med garam masala, vatten, grädde och bladspenat.
Koka ihop i 5-10 min.
Servera grytan med ris och naanbröd.

Mitt WW SmartPoints (BLÅ)

1 påse Santa Maria Indian Spices Garam Masala (5 SP)
3-4 kycklingfiléer
200 g bladspenat
2 dl matlagningsgrädde 13% (14 SP)
1 dl vatten
1 Naan bröd, Santa Maria (9 SP)

Totalt blir det 7 SP/port. Lägg ev till SP för matfett och SP för ris.

TIPS! Byt ut matlagningsgrädden mot gräddmjölk 6% så blir det istället 6 SP/port. Servera med blomkålsris så spar du SP på tillbehöret.

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *