Chicken garam masala

Ibland är det ok att ta genvägar i köket tycker jag, speciellt när tiden är emot en efter jobbet för att man har en massa andra sysslor än matlagning att göra. Denna rätt blev en ny favorit för familjen, naanbrödet var supergott!

4 port.

1 påse Santa Maria Indian Spices Garam Masala
3-4 kycklingfiléer
130 g babyspenat
2 dl grädde
1 dl vatten
Naan bröd, Santa Maria

Strimla kycklingen och stek i lite olja.
Tillsätt kryddpåsen med garam masala, vatten, grädde och bladspenat.
Koka ihop i 5-10 min.
Servera grytan med ris och naanbröd.

Viktväktarna Points

1 påse Santa Maria Indian Spices Garam Masala *
400 g kycklingfiléer
130 g babyspenat
1 dl matlagningsgrädde 13% *
2 dl vatten
1 Naan bröd, Santa Maria
*

Totalt blir det 5P/port, utan bröd 3P/port. Lägg till points för matfett och för ris.

TIPS! Servera med blomkålsris så spar du points på tillbehöret.

* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet

Kcal: ca 262 kcal/port och utan bröd ca 180 kcal/port exkl tillsatt matfett och tillbehör.

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

4 reaktioner till “Chicken garam masala”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *