I senaste Smakboxen fick man med en flaska med CajP´s klassiska BB-sås. Valde att tillsätta den i min hamburgerfärs, blev riktigt gott. Kan även rekommendera att ha i lite extra BBQ-sås när man lägger ihop sin hamburgare. Passar både till grillen eller stekpannan.
6 port.
600 gr nötfärs
2 msk grillkrydda
3 msk BBQ-sås, Caj P
Blanda färsen med grillkrydda och BBQ-såsen.
Gör sex stycken biffar av smeten som du plattar till, använd gärna en hamburgerpress.
Stek/grilla dem.
Servera med valfria tillbehör.
Vi hade Johan Jureskogs parmesansås, karamelliserad rödlök och smokey cheddar i ett briochebröd. Sötpotatispommes och lökringar vid sidan av.

Mitt WW SmartPoints (BLÅ)
600 gr nötfärs 5% (13 SP)
2 msk grillkrydda
3 msk BBQ-sås, Caj P (4 SP)
Totalt blir det 3 SP/st plus SP för matfettet om man steker dom.
Sötpotatispommes: upp till 86 g 4 SP, upp till 105 g 5 SP
Johan Jureskogs parmesansås: 1 msk 3 SP


Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK