Inte världens vackraste muffins, men ack så goda. Perfekt till mellis!
12 st
2 väl mogna bananer
2 ägg
1 msk matolja
2 dl vetemjöl
1 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
frusna blåbär
Mosa bananerna och vispa ihop dom med ägg och olja.
Blanda dom torra ingredienserna i en egen skål och rör sedan ner det i banan/äggblandningen.
Fördela hälften av smeten i 12 st silikonformar (går säkert i vanliga bullformar också, men då kan dom nog fastna i pappret) på en muffinsplåt.
Lägg i nån tsk blåbär i varje muffins och täck med resten av smeten.
Grädda i 175°C i ca 15 min, känn med sticka.
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2021/03/DSC_3363-01-681x1024.jpeg)
Viktväktarna Points
2 väl mogna bananer
2 ägg
1 msk matolja *
2 dl vetemjöl *
1 tsk vaniljsocker *
2 tsk bakpulver *
frusna blåbär
Totalt blir det 2P/st, 2 st blir 3P.
* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2021/03/DSC_3362-01-681x1024.jpeg)
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2021/03/DSC_3364-01-1024x681.jpeg)
Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK