Äggsallad på Camelinaknäcke

Med för förra Smakboxen kom det ett paket med Camelinaknäcke från Leksands knäcke som var riktigt gott. Har använt det till både frukost och mellis här hemma.

1 port.

2 st hårdkokta ägg
¾ msk crème fraiche
Camelinafrön
gräslök
salt
peppar
2 skivor Camelina & chaiafröknäcke

Skala och mosa äggen med en gaffel.
Blanda i crème fraiche och lite finklippt persilja.
Smaka av med salt och peppar.
Fördela röran på knäckebrödet.

Servera som mellis eller till frukost.

Mitt WW SmartPoints (BLÅ)

2 st hårdkokta ägg
¾ msk fraiche 8% (1 SP)
1 krm Camelinafrön (1 SP)
gräslök
salt
peppar
2 skivor Camelina & chaiafröknäcke
(3 SP)

Totalt blir det 5 SP/port.

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *