Hur smidigt var inte detta, en färdig pizza på ca 10 min med minimal insats! Dessutom helt ok att äta om man är Viktväktare. Perfekt att ta till om middagen behöver gå snabbt.
1 pizza
1 förgräddad pizzabotten, Fontana
tomatsås
riven ost
skinka
ananas på burk/färsk
pizzakrydda
Lägg den förgräddade pizzabotten på en plåt med bakplåtspapper, en pizzaplåt eller en pizzasten (ta det du själv föredrar).
Bred på tomatsås som du gjort själv (recept HÄR) eller köp färdig.
Fördela den rivna osten över pizzan och toppa med strimlad skinka och ananasbitar.
Grädda i ugnen i 5-7 min.
Servera med pizzasallad eller vanlig grönsallad.
Viktväktarna Points
1 förgräddad pizzabotten fullkorn, Fontana *
tomatsås, tex Mutti
1½ dl riven ost 12% *
7 skivor rökt skinka, Icas tunna
ananas, färsk
pizzakrydda
Totalt blir det 10P/port om man delar pizzan på 2 port.
* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet
Kcal: ca 739 kcal för en pizza (370 kcal om man delar i 2 port).
Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK