Vitlöksburgare

4 st

400 g färs
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
2-3 pressade vitlöksklyftor
1 ägg
smör

Blanda färsen med salt och peppar.
Tillsätt den pressade vitlöken och ägget.
Arbeta färsen smidig.
Forma färsen till 4 jämnstora bullar.
Platta till dom.
Stek i smöret tills de fått fin färg och är genomstekta.
Beräkna ca 3 min per sida.

Servera dina hamburgare med bröd, valfria tillbehör och pommes.

vitloksburgare-2

Viktväktarna PersonligaPoints

400 g färs 5% *
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
2-3 pressade vitlöksklyftor
1 ägg
smör (lägg till PP för den mängd du använder)

Totalt blir det 3 PP/st. Lägg till PP för dom tillbehör du väljer att servera till din hamburgare.

* = livsmedel som jag räknat PP mängden på, övriga är 0 PP i mitt program

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *