Veckomatsedel v. 20/2022

Haft två intensiva veckor bakom mig då min chef haft semester så jag har både haft fullt ansvar på jobbet, samt jobbat fler timmar vilket gjort att tiden för att skapa nya recept har hamnat lite i skymundan. Men nu är jag tillbaka i vanliga rutiner imorgon igen så nu ska det skapas mer 🥰

Har en TÄVLING på min instagram som går ut ikväll kl. 20.00, vill du vara med så finns det en liten stund kvar innan jag drar en lycklig vinnare av ett kit inför grillsäsongen från Lyckas med mat (samarbete).

Anpassa protein och tillbehör efter eget tycke och smak, byt mot andra mejeriprodukter med fetare/lättare fetthalt mm Ett recept går alltid att anpassa så det passar ens behov på bästa sätt.

Ha en fantastisk matvecka 🥰

Måndag

Potatis- & kasslergratäng – recept finns ▶️▶️ HÄR

Tisdag

Tacoköttbullar – recept finns ▶️▶️ HÄR

Onsdag

Curry- & kycklingsås till pasta – recept finns ▶️▶️ HÄR

Torsdag

Stekt ris med grönsaker – recept finns ▶️▶️ HÄR

Fredag

Varm ost & skinkmacka – recept finns ▶️▶️ HÄR

Lördag

Filégryta med bacon & sambal oelek – recept finns ▶️▶️ HÄR

Söndag

Grillade lövbiffsspett – recept finns ▶️▶️ HÄR

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *