Varm ost & skinkmacka

Tagit det lugnt idag, känner inte att kroppen är i form tyvärr, ichiaskänningar och lite dov huvudvärk. Fixat lite matlådor då frysen ekade tomt. Sallad funkar alltid, men kanske inte var dag. Lagt ut före och efter bild på mig själv på stories på Instagram för den som vill se skillnaden, har ju trots allt tappat nästan 13 kg sen jag tog beslutet att det fick vara bra på ohälsosam livsstil. Länk till min Instagram hittar ni längre ner här i inlägget.

Varma mackor/toast gör vi ofta, gärna med olika sorters bröd och olika pålägg så det blir lite variation. Men klassiska ost och skinka går ju alltid ner. Tyvärr ser mina mackor lite tråkiga ut då jag bara hade riven ost hemma, tycker inte det blir lika bra resultat än om man har skivad, men ibland får man ta det man har.Goda var dom i alla fall!

1 port.

2 skivor Pågen Durumbröd
smör
skinka/kalkon/kycklingskivor
ost

Bred smör på mackorna.
Lägg på skivad skinka/kalkon/kyckling.
Lägg på ostskivor.
Gratinera i ugn i 10 på 200°C.

Servera med en blandad sallad.

Viktväktarna PersonligaPoints

2 skivor Pågen Durumbröd *
smör (lägg till PP för mängden du använder)
6 skivor skinka/kalkon/kycklingskivor, Icas tunna skivor
50 g ost 10%
*

Totalt blir det 8 PP/port plus mängden matfett.

* = livsmedel som jag räknat PP mängden på, övriga är 0 PP i mitt program för den mängden i receptet

Kcal: ca 372 kcal/port exkl smör och grönsaker.

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *