Veckans mattips v. 42/2023

Veckorna rullar på och kallare och mörkare blir det. Inte min årstid detta, tur man har mycket att stå i så tiden går fort. Blev i veckan klar med att uppdatera alla gamla Viktväktarrecept efter det senaste programmet så nu har jag sagt upp med medlemsskap då det inte längre finns någon anledning för mig att vara med. Jag har har hittat min väg till en hälsosam livsstil och den kommer jag fortsätta med här nu och dela med mig utav. Så häng kvar! 🫶

Veckans mattips går i höstens tecken med lite tyngre och mustigare mat. Hoppas ni hittar något att inspireras utav ❤️

Köttfärslimpa med pesto & rostad lök – recept finns ▶️▶️ HÄR

Färsk ravioli med krämig svampsås – recept finns ▶️▶️ HÄR

Stekt kyckling & baconsås – recept finns ▶️▶️ HÄR

Högrevsgryta med grädde & sambal oelek – recept finns ▶️▶️ HÄR

Bananäggröra – recept finns ▶️▶️ HÄR

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *