4 port
800 g torskfilé, tinad
1 ask baconost, 400 g
2 dl crème fraiche
4 dl grädde
salt
svartpeppar
citronpeppar
1 förp. bacon
Knaperstek finstrimlat bacon.
Lägg fisken i en ugnsform.
Vispa ihop crème fraiche, grädde, baconost och kryddor och häll över fisken, fördela baconet över hela formen.
Ställ in i ugnen i 200°C i 30 min.
Servera med hemlagat mos och ärtor.
Blir mycket sås till fisken så om du inte vill ha så mycket så får du minska på ”sås” ingredienserna.
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2017/05/Torskgratang-i-baconsas-4-01-1024x681.jpeg)
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2017/05/Torskgratang-i-baconsas-3-01-1024x681.jpeg)
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2017/05/Torskgratang-i-baconsas-01-1024x681.jpeg)
Torskgratäng i baconsås !
Idag lagade jag denna rätt till middag den var fantastisk god den kommer att lagas flera gånger.
Tack för alla goda recept / Kram
Den är god, eller allt med bacon är gott 😂
Varsågod! Bara roligt att det uppskattas 🥰