Torskgratäng i baconsås

4 port

800 g torskfilé, tinad
1 ask baconost, 400 g
2 dl crème fraiche
4 dl grädde
salt
svartpeppar
citronpeppar
1 förp. bacon

Knaperstek finstrimlat bacon.
Lägg fisken i en ugnsform.
Vispa ihop crème fraiche, grädde, baconost och kryddor och häll över fisken, fördela baconet över hela formen.
Ställ in i ugnen i 200°C i 30 min.

Servera med hemlagat mos och ärtor.

Blir mycket sås till fisken så om du inte vill ha så mycket så får du minska på ”sås” ingredienserna.

2 reaktioner till “Torskgratäng i baconsås”

  1. Torskgratäng i baconsås !
    Idag lagade jag denna rätt till middag den var fantastisk god den kommer att lagas flera gånger.
    Tack för alla goda recept / Kram

    1. Den är god, eller allt med bacon är gott 😂

      Varsågod! Bara roligt att det uppskattas 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *