Toast med kycklingmedvurst

Hade en förpackning med kycklingmedvurst som jag inte visste vad jag skulle göra med så vi svängde ihop ett gäng med toast som blev riktigt goda ☺️ Toast är perfekt som kvällsmat när man har slattar med pålägg, ost, bröd och bara få rensa bort!

4 mackor

8 skivor Levain, Pågen
smör
12-16 skivor kycklingmedvurst, Lönneberga
4-8 ostskivor
ev smaksatt färskost, ruccola, spenat eller annat man gillar

Bred smör på alla brödskivor.
Lägg på medvurstskivor och ev övrigt pålägg som önskas.
Lägg på ostskivor så det täcker pålägget, jag brukar köpa färdigskivad ost i storpack som är fyrkantiga, perfekt storlek för toast och man slipper stå och hyvla till förbannelse
Ev lite salt och peppar innan du lägger ihop toasten och gräddar dom i smörgåsgrillen.
Servera med valfria grönsaker.

Viktväktarna Points

8 skivor Levain Råg, Pågen *
smör (lägg till points för mängden du använder)
12 skivor kycklingmedvurst, Lönneberga *
8 ostskivor 10% *
ev smaksatt färskost, ruccola, spenat eller annat man gillar
(lägg till points för mängden du använder)

Totalt blir det 8P/macka.

* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet

Kcal: ca 280 kcal/macka exkl tillsatt smör och grönsaker.

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *