Smörgåstårta med rostbiff

Smörgåstårta med rostbiff
1 rund springform med löstagbar kant
ca ½ förp. skivad formfranska

Grundröra 
4 dl grädde (som vispas löst)
3 msk majonäs
salt & peppar

Lager 1 
4 kokta ägg
2 dl mjukost på tub (naturell)
ca 1 dl av grundröran

Lager 2  
200 gram rökt skinka el. picnicbog
1 burk konserverade mandariner
ca 1 dl av grundröran

Täcke/topping  
Resten av grundröran bres ut runtom.
Om du tycker att det inte är tillräckligt mycket för att täcka hela så kan du blanda ut med lite
creme fraiche och smaka av med salt och peppar igen.

Garnering 
500 gram skivad rostbiff
ca 16 ostskivor
apelsinskivor
physalis
kiwi
körsbärstomater
remouladsås på tub
rostad lök
Orginalreceptet kommer från Kryddburken, har dock ändrat lite efter eget tycke och smak

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *