Servera som middag eller skär upp i mindre bitar och servera som ett drinktilltugg eller förrätt.
2 plåtar
2 smördegsrullar (rektangulära)
tomatsås/pizzasås
riven mozzarellaost
gyroskött
ruccolasallad
garlic/onion pizzatopping
rökt skinka
räkor
beasås
Sätt ugnen på 225°C och ta fram en plåt som du klär med bakplåtspapper.
Rulla sedan ut din smördeg på bakplåtspapperet, kavla ut den lite extra, men inte för mycket så den blir för tunn.
Bred ut hemgjord/köpt tomatsås över smördegen, lämna gärna nån cm av degen som pizzakant.
Strö på rikligt med mozzarellaost.
Toppa den ena plåten med färdigkryddat gyroskött (stek lite lätt innan du lägger det på pizzan).
Den andra plåten toppas med skinka och räkor.
In i ugnen i ca 10-15 min (vill du köra båda plåtarna samtidigt så ställ in på 200°C varmluft istället).
När pizzorna är klara så toppa pizzan med gyroskött med ruccolasallad.
Servera pizzorna med garlic/onionsås och beasås och en blandad sallad eller pizzasallad.