Saffranspannacotta med björnbärsspegel

Saffranspannacotta med björnbärsspegel

4 port

5 dl grädde
½ dl socker
1 pkt saffran
2 st gelatinblad

Lägg gelatinbladen i kallt vatten i cirka 5 minuter.
Koka upp grädde, socker och saffran.
Ta av kastrullen från värmen och lägg i de urkramade gelatinbladen och låt dem smälta.
Häll upp pannacottan i portionsglas och ställ in i kylen för att stelna.

3 dl björnbär
2 msk vatten
1 st gelatinblad
2-3 msk socker

Lägg gelatinet i kallt vatten i 5 minuter. 
Koka upp björnbär, vatten och socker.
 Sila av kärnorna.
Tillsätt gelatinbladet och rör om.
Låt det svalna en aning och häll på din pannacotta. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *