Tips till morgondagens tacomys!
4 port.
8 tortillabröd
80 g guacamoledip, Santa Maria
80 g nacho cheddar dip, Santa Maria
400 g tacofärs (hemgjord tacokrydda – recept HÄR)
150-200 g riven ost
Bred ut guacamoledippen på hälften av tortillabröden och nacho cheddardippen på andra hälften av bröden.
Fördela tacofärsen på 4 st bröd och toppa med ost.
Lägg över den andra tortillabrödet ovanpå och tryck till lite försiktigt, fäst gärna 3-4 tandpetare i kanten av brödet så rinner inte färsen ut när man ska vända på quesadillan i stekpannan.
Stek quesadillan i en stekpanna på låg/medelvärme tills dom blivit varma och osten har smält.
Servera med valfria grönsaker.

Mitt WW SmartPoints (BLÅ)
8 tortillabröd (30 SP)
80 g guacamoledip, Santa Maria (3 SP)
80 g nacho cheddar dip, Santa Maria (4 SP)
400 g tacofärs (hemgjord tacokrydda – recept HÄR) (9 SP)
150 g riven ost (10 SP)
Totalt blir det 14 SP/port.


Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK