Quesadillas med tacofärs

Tips till morgondagens tacomys!

4 port.

8 tortillabröd
80 g guacamoledip, Santa Maria
80 g nacho cheddar dip, Santa Maria
400 g tacofärs (hemgjord tacokrydda – recept HÄR)
150-200 g riven ost

Bred ut guacamoledippen på hälften av tortillabröden och nacho cheddardippen på andra hälften av bröden.
Fördela tacofärsen på 4 st bröd och toppa med ost.
Lägg över den andra tortillabrödet ovanpå och tryck till lite försiktigt, fäst gärna 3-4 tandpetare i kanten av brödet så rinner inte färsen ut när man ska vända på quesadillan i stekpannan.
Stek quesadillan i en stekpanna på låg/medelvärme tills dom blivit varma och osten har smält.

Servera med valfria grönsaker.

Viktväktarna PersonligaPoints

8 tortillabröd, fullkorn *
80 g guacamoledip, Santa Maria *
80 g nacho cheddar dip, Santa Maria *
400 g tacofärs (hemgjord tacokrydda – recept HÄR) *
150 g riven ost 12% *

Totalt blir det 13 PP/port.

* = livsmedel som jag räknat PP mängden på, övriga är 0 PP i mitt program för den mängden i receptet

Kcal: ca 332 kcal/port exkl tillsatta grönsaker.

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *