Tips till morgondagens tacomys!
4 port.
8 tortillabröd
80 g guacamoledip, Santa Maria
80 g nacho cheddar dip, Santa Maria
400 g tacofärs (hemgjord tacokrydda – recept HÄR)
150-200 g riven ost
Bred ut guacamoledippen på hälften av tortillabröden och nacho cheddardippen på andra hälften av bröden.
Fördela tacofärsen på 4 st bröd och toppa med ost.
Lägg över den andra tortillabrödet ovanpå och tryck till lite försiktigt, fäst gärna 3-4 tandpetare i kanten av brödet så rinner inte färsen ut när man ska vända på quesadillan i stekpannan.
Stek quesadillan i en stekpanna på låg/medelvärme tills dom blivit varma och osten har smält.
Servera med valfria grönsaker.
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2020/02/DSC_1213-01-681x1024.jpeg)
Viktväktarna Points
8 tortillabröd, fullkorn *
80 g guacamoledip, Santa Maria *
80 g nacho cheddar dip, Santa Maria *
400 g tacofärs (hemgjord tacokrydda – recept HÄR) *
150 g riven ost 12% *
Totalt blir det 13P/port alt. 7P/tortilla.
* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet
Kcal: ca 332 kcal/port exkl tillsatta grönsaker (alt ca 166 kcal/tortilla).
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2020/02/DSC_1212-01-681x1024.jpeg)
![](https://theresematochbak.se/wp-content/uploads/2020/02/DSC_1214-01-1024x687.jpeg)
Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK