My Muesli frukost

Gjorde en beställning från My Muesli för ett tag sen för att testa dessa omtalade flingor. Blev ett provpaket med lite olika smaker och en förpackning med jordgubbs/cheesecakesmak. Riktigt goda, men som vanligt när det gäller flingor så är det mycket socker i, men jag känner mig nöjd med en liten mängd flingor ihop med frukt och bär.

banan
kvarg/yoghurt/fil
blåbär
My Muesli valfri smak

valfritt bröd
mjukost
kycklingpålägg
gurka

clementin el. annan frukt

Viktväktarna Points

banan
125 g kvarg utan socker *
blåbär
15 g My Müsli Strawberry Cheesecake *
valfritt bröd, tex ½ Fazer havrefralla *
10 g Fjällbrynt mjukost
kycklingpålägg
gurka
clementin el. annan frukt

Totalt blir det 5P/port för mitt frukostförslag.

* = livsmedel som jag räknat points på, övriga är 0P enligt mängden i receptet

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *