Enkel och snabb vardagsrätt om man tar tillvara på överbliven kokt potatis eller stekt kyckling. Komplettera med stekt ägg eller en kall sås.
4 port.
900 g potatis
300 g morot
250 g kålrot
700 g kycklingfilé
1 gul lök
peppar
grillkrydda
Skala och koka potatisen.
Skala morötter och kålrot, skär i bitar och koka tills de är mjuka.
Skär kycklingen i mindre bitar.
Skala och hacka löken.
Dela den kalla potatisen i bitar.
Stek potatis, morötter och kålrot i omgångar.
Stek kycklingen.
Stek löken.
Krydda med peppar och grillkrydda.
Blanda ihop allt till en pytt.
Mitt WW SmartPoints (BLÅ)
900 g potatis (21 SP)
300 g morot
250 g kålrot
700 g kycklingfilé
1 gul lök
peppar
grillkrydda
Totalt 5 SP/port. Lägg ev till SP för det matfett du använder vid stekningen.