Igår och idag har jag gjort årets två första julrecept, men vad de är håller jag på ett par dagar till. Blev riktigt nöjd iallafall!
4 port.
500 g kycklingfärs
1 burk crème fraiche, paprika & chili
1 gul lök
1 msk oregano
3 dl grädde
smör/olja
salt
svartpeppar
pasta
Koka pastan enligt anvisningar.
Bryn kycklingfärsen i lite smör/olja.
Hacka löken och bryn den tillsammans med färsen.
Krydda med svartpeppar, salt och oregano.
Tillsätt crème fraiche och grädde.
Låt det stå och småsjuda i ca 5-10 min.
Mitt WW SmartPoints (BLÅ)
500 g kycklingfärs (12 SP)
1 burk crème fraiche, paprika & chili 13% (14 SP)
1 gul lök
1 msk oregano
1½ dl matlagningsgrädde 15 % (12 SP)
1½ dl vatten
smör/olja
salt
svartpeppar
Totalt blir det 10 SP/port., lägg till SP för pasta och det matfett du steker i.