Kycklingfärsgryta med smak av paprika & chili

Igår och idag har jag gjort årets två första julrecept, men vad de är håller jag på ett par dagar till. Blev riktigt nöjd iallafall!

4 port.

500 g kycklingfärs
1 burk crème fraiche, paprika & chili
1 gul lök
1 msk oregano
3 dl grädde
smör/olja
salt
svartpeppar

pasta

Koka pastan enligt anvisningar.
Bryn kycklingfärsen i lite smör/olja.
Hacka löken och bryn den tillsammans med färsen.
Krydda med svartpeppar, salt och oregano.
Tillsätt crème fraiche och grädde.
Låt det stå och småsjuda i ca 5-10 min.

kycklingfarsgryta-med-smak-av-cf-paprikachili-2

Viktväktarna PersonligaPoints

500 g kycklingfärs *
1 burk crème fraiche, paprika & chili 11%, Arla *
1 gul lök
1 msk oregano
¾ dl matlagningsgrädde 13% *
2¼ dl vatten
smör/olja (lägg till PP för mängden du använder)
salt
svartpeppar

Totalt blir det 8 PP/port., lägg till PP för pastan.

* = livsmedel som jag räknat PP mängden på, övriga är 0 PP i mitt program för den mängden i receptet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.