Kebabrulle med libabröd

Hemlagad snabbmat tycker vi är perfekt att ta till på fredagarna. Vi varierar mellan kebab, pizza, hamburgare och tacos. Så gott!

libabröd
kebabkött Schysst käk
sallad
röd/gul lök
tomat
gurka
fefferoni
kebabsås, tex Felix mild kebabsås

Förbered grönsakerna.
Stek kebabköttet i ugnen eller i stekpanna.
Fördela grönsaker, kött och sås på brödet och rulla ihop med aluminiumfolie.
Servera.

Mitt WW SmartPoints (BLÅ)

libabröd lavash (5 SP)
1/3 förp. kebabkött Schysst käk (8 SP)
sallad
röd/gul lök
tomat
gurka
fefferoni
53 g kebabsås, tex Felix mild kebabsås (2 SP)

Totalt blir det 15 SP/kebabrulle.

Byt mot kycklingkebab (1/3 förp. = 3 SP) istället så blir det 10 SP/rulle.

Följ mig gärna på Instagram för mer matinspiration (och lite annat): THERESEMATOCHBAK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *